De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen:

Wanneer een bestelling geplaatst én betaalt is zal deze in behandeling worden genomen. De volgende leveringstijden zijn daarbij van toepassing:

  • Voor halve liters en liters ijs geldt: vandaag voor 18:00 besteld, morgen af te halen.
  • Voor overige producten geldt: vandaag voor 00:00 besteld, morgen af te halen.

Wij verwachten dat u de bestelling binnen twee dagen afhaalt in de winkel. Als dit niet mogelijk is, laat dit dan even aan ons weten zodat wij kunnen zorgen voor een juiste afhandeling én behandeling van het ijs in de tussentijd.

Het is niet mogelijk om onze producten te verzenden, daarom leveren wij niet aan huis. Alle bestellingen die op de website zijn gemaakt dienen in de winkel afgehaald te worden. Dit kunt u doen tijdens openingstijden.

Allergenen informatie: Wij kunnen ingrediënten gebruiken waar u mogelijk allergisch of intolerant voor bent. Voor vragen omtrent allergenen kunt u contact met ons opnemen. Ondanks dat wij werken volgens strikte hygiëne procedures zijn kruisbesmettingen altijd mogelijk. Om die reden kunnen wij nooit de garantie afgeven dat een product vrij is van sporen van de wel bekende allergenen als: ei, melk, gluten, pinda’s, noten, etc. Bij twijfel raden wij u daarom aan eerst contact met ons op te nemen.

Privacy en AVG: IJssalon & Chocolaterie Bellissimo verwerkt uw persoonlijke gegevens. De verwerking van deze gegevens doen wij conform de AVG (algemene verordening gegevensverwerking). Dit kunt u terug vinden in onze privacy verklaring.