GERUBA CHOCOLADE

Genieten met een zachte G! 

Wij hebben onze bonbons met zorg samengesteld uit de collectie van onze meesterchocolatier. Stoer, ambachtelijk en puur. Bij Geruba chocolade creëren ze kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit. Net een tikkeltje anders en met vakmanschap hoog in het vaandel.

 

Maak een keuze uit de mooiste, meest onweerstaanbare smaakcreaties met aandacht voor detail. Chocolade zonder grenzen, met een flinke schep passie en een snufje eigenwijs.

 

Naast onze bonbons bieden wij ook chocoladewerk van hoge kwaliteit. Van klassiekers zoals pindarotsjes tot seizoensgebonden chocolade producten zoals paaseitjes en chocoladeletters. 

 

Bent u op zoek naar bonbons met uw eigen logo of relatiegeschenken op maat? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!


Ruim assortiment 

Cadeau mogelijkheden voor iedere gelegenheid 

Fairtrade 


MACARONS

van DutchHomemade 

De macaron is van oorsprong een Frans koekje, bestaande uit twee luchtige amandelschuimpjes met een smaakvolle ganache-vulling ertussen. De koekjes bestaan uit amandelmeel, poedersuiker, glucosestroop en eiwit en zijn daarom glutenvrij! De macaron koekjes zijn krokant van buiten en chewy van binnen.

 

DutchHomemade Macarons zijn groter van formaat dan de Franse variant. Door de speciale bereidingswijze en het hoge gehalte aan amandelmeel onderscheiden de DutchHomemade Macarons zich van de rest. De subtiele combinaties van de beste chocolade, vruchten, kruiden, noten en nog veel meer zorgen voor een harmonieuze en ware smaaksensatie. De mooie kleuren en ruime variatie aan heerlijke smaken maken de DutchHomemade Macarons immens populair.